Ambasadorica ljepote, dobrote i talenta - Aishwarya Rai

Indija je zemlja boja, puna izazova, koja svojom mističnom ljepotom privlači milijune ljudi koji tragaju za novom avanturom pokušavajući otkriti sebe.

Indija je svjetskom showbusiness-u dala puno toga. Neovisno o modnoj, filmskoj ili make-up industriji, ovoj zemlji možemo samo reći veliko hvala! Iz ove zemlje dolazi i jedna od najljepših žena svijeta – Aishwarya Rai.

Razna interesovanja

 

 


Ona je model, glumica i ponosna vlasnica titule Miss svijeta, a mnogi ju smatraju jednom od najupečatljivijih ljepotica u svijetu showbusiness-a.

Zanimljivo je to što prelijepa Indijka nikada nije imala veliku želju za bavljenjem modom. Aishwarya se oduvijek interesirala za arhitekturu, a nešto kasnije je otkrila svoju strast ka humanističkim znanostima. Slijedila je svoje snove da pomaže životinjama i postala je veterinar. 

Miss svijeta

 

 


Ali u tinejdžerskim danima, jedno natjecanje u ljepoti mijenja njen život iz korijena i ona kreće stazama mode i ljepote. 1994. godine je izabrana za Miss svijeta. Slobodno možemo reći - Aishwarya i dan danas može ponijeti tu laskavu titulu. 

Prelijepa manekenka, koja je krasila mnoge svjetske kampanje, kao i talentirana glumica Aishwarya Rai ubrzo postaje omiljeno lice Bollywood-a. Talentirana brineta je imala i brojne zapažene uloge u filmovima američke produkcije i jedna je od najpoznatijih Indijki na svijetu. 

Udana je za svog kolegu, glumca i miljenica je svojih sunarodnjaka. I pored toga što stalno radi, Aishwarya aktivno sudjeluje u brojnim dobrotvornim akcijama.  

Također je i jedna od ambasadorica kozmetičke kuće L'Oréal. Ambasadorica ljepote, dobrote i talenta – to je zanosna Aishwarya Rai. 

Pročitaj više o: Kako su L’Oreal zvijezde ponijele sjajilo za usne

Povezane teme: poznati, stil, poznati , trend , stil , moda , kopriaj look, kopiraj look

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Imaš neobičnu boju kose? Imamo pravi ruž za tebe

Pratiš li najnovije trendove koji diktiraju nošenje šarenih frizura? Ako je tvoj odgovor da, evo koji ruževi će ti najviše pristajati...