3 najzanimljivija make-up izdanja slavnih koja smo vidjeli ove jeseni

1. Karlie Kloss

 

Make-up stručnjak Hung Vanngo jedan je od zaduženih za šminku Karlie Klos, a nedavno je eksperimentirao i uljepšao je na pomalo neočekivan način - i usput postavio novi trend!

Vanngo se odlučio za underline ispod oka, pažljivo sjenčen ljubičastom olovkom, zahvaljujući čemu su Karline svijetle oči još više došle do izražaja. Tu je i nešto svjetlija nijansa ljubičaste boje na Karlinim kapcima i nude ruž. 

Ovakav make-up dao je lijepom anđelu Victoria's Secreta nešto stroži izgled i različite nijanse jedne od najpopularnijih boja tokom jeseni.

2. January Jones


Jedna od osoba zaduženih za uljepšavanje January Jones je Rachel Goodwin, koja je klasičan izgled uspjela osvježiti na potpuno novi način. Za jednu posebnu priliku odabrala je crveni ruž koraljnog tona i tamne nijanse za kapke, što joj je uz wet hair look osiguralo izgled famme fatale.

Rachel je senzualnost lijepe glumice istaknula toplim nijansama bronzera na jagodicama i pažljivo popunjenim obrvama.

3. Adriana Lima

 

Niko ne zna isfurati "darkerski" look kao Adriana Lima, jedna od najljepših žena na svijetu. Ona i njezina vizažistica, Pat McGrath, požurile su isprobati trend tamnih ruževa koji je ove godine oduševio pripadnice nježnijeg spola.

Iz ovog primjera vidimo da je u tim situacijama za šminkanje očiju najbolje iskoristiti svjetliju nijansu boje koje smo odabrali za usne: dakle, Adriana izgleda predivno zahvaljujući kombinaciji tamno ljubičastog ruža i svijetlo ljubičastog sjenila. Na taj način istaknuta je punoća njezinih usana i ljepota njezinih očiju.

Pročitaj više o: Inspiracija za zimski make-up look koji ostavlja dojam: 5 poznatih ljepotica koje su već najavile nove trendove

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se