Tri izdanja kojima nas je osvojila Barbara Palvin

Na jednom od najprestižnijih filmskih festivala u Cannesu, Barbara se pojavila u raskošnoj crnoj haljini do poda i visokim crnim sandala s otvorenim prstima. Kosu je svezala u visoki, zalizani rep, a s make upom nije pretjerivala kao ni obično. Barbara ima prekrasne plave oči koje cijeliom njenom licu daju posebnu ljepotu i svježinu. Na kapcima je nosila zlatno sjenilo koje odlično pristaje curama svijetlije puti dok je na usnama imala koraljni ruž koji je njene usnice učinio privlačnima i zavodljivima.  

 

Za dnevnu kombinaciju, Barbara najčešće bira ležerne odjevne komade koje jamče udobnost i ležernost. Kratke, svijetle taper hlačice, bijeli asimetrični top i „cool“ šilterica, kombinacija je kojom nas je ova mlada manekenka potpuno osvojila. Ona je pravi primjer da su jednostavni odjevni komadi, obično i najefektivniji. Kao ni s odjecom, Barbara nije pretjerivala ni s make upom. Osim laganog, prozračnog pudera za dnevne varijante bira sve popularnije, smeđe nijanse.

 

Još jedna dnevna kombinacija koja ostavlja bez daha svojom jednostavnošću. Crna haljinica s prozirnim rukavima i dubljim dekolteom istodobno je bila primjerena i seksepilna. Cijelu kombinaciju upotpunila je popularnom frizurom koja uključuje pletenice. Svoje plave oči naglasila je samo maskarom, a na usne je nanijela nježno rozu nijansu ruža.

Povezane teme: poznati , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Isabella Rakonić: Burgundy je ponovo IN 

Burgundy boja se vratila na velika vrata...