Zašto je fiber maskara bolja od umjetnih trepavica

Prva asocijacija na zavodljiv pogled Adriane Lime i Doutzen Kroes su vam umjetne trepavice?

Mnogi vjeruju kako volumen i dužinu trepavica mogu postići isključivo zahvaljujući ovom malom make-up triku, što je velika pogreška. Sve što vam treba za osvajanje pogledom je kvalitetna fiber maskara!
 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Dobro nam je poznato kako je za savršen make-up look neophodna besprijekorna šminka ovog dijela lica, kao i kvalitetna maskara, što vodi do potpune transformacije.

Imate samo pet minuta za sređivanje? Maskara, malo rumenila i sjajilo za usne su dovoljni!

Dotjerujete se za neki važan event koji ste dugo iščekivale? Koliko god se šminkale, efekt neće biti zadovoljavajući ako oči nisu dovoljno istaknute!

U ovim situacijama, nema boljeg izbora od fiber maskare, koja predstavlja najnoviji korak u evoluciji omiljenog ženskog alata za uljepšavanje.
 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Najvažnije u vezi s ovim proizvodom je to što ima efekt upravo umjetnih trepavica i čini vaše oči zanosnima iz svakog kuta. U čemu je trik?

Tajna fiber maskare krije se u neprimjetnim i ultra nježnim vlaknima, zahvaljujući kojima trepavice izgledaju i duže i deblje. Također, tu je i veći volumen, a linija trepavica je istaknuta, što sve zajedno čini oči izraženijima.

Ne stvaraju se grudice, što je posebno važno kako bismo imale prirodan i uredan izgled, a površina dlake izgleda glatko i nježno.
 

 

 


Trepavice su, pored toga, značajno uvijene, pa je rezultat korištenja ovakve maskare seksepilan pogled kojem nitko ne može odoljeti, a efekt je famozan, čak iako su vaše trepavice prirodno kratke i rijetke.

Bonus savjet: Nemaju sve fiber maskare ove nabrojane prednosti. Definitivno najbolji izbor na našem tržištu je L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara, koji pruža baš sve spomenuto: i dužinu, i debljinu, i uvijenost, kao i volumen trepavica!

Njezina dodatna kvaliteta je ergometrijska spiralna četkica Architect, zahvaljujući kojoj i najudaljeniji kutovi očiju mogu biti lijepo pokriveni.

Pročitaj više o: 5 savjeta za nanošenje maskare​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: šminka, lice, maskara, oči , trend , stil , moda , trepavice

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Neobičan i izazovan eyeliner

Imate osjećaj da vam se oči sklapaju? Ne, to nije od umora, oči vam se sklapaju jer im je dosadio jedan te isti način na koji nanosite tuš za oči...