Irina Šajk – Zagovornica prirodnog

Prekrasna ruska manekenka Irina Shayk slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a uzdahe mami gdje god da se pojavi i što god da stavi na sebe. Bilo da je gola ili zakopčana do grla, uvijek je u središtu pažnje. Poznata po tome da nikada ne pretjeruje s jakom šminkom, Irina je protivnik ekstremnih promjena na licu i tijelu, jer smatra da nas upravo sitne nesavršenosti čine posebnima.

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

Kada je njezin privatni život u pitanju, umjereno se šminka, a jednom mjesečno odlazi na tretmane lice kako bi ga očistila. Olakotna okolnost svakako su i njezine prekrasne crte lica zahvaljujući kojima joj pretjerana šminka nije niti potrebna.

Za razliku od ostalih modela, pjevačica i glumica, zanosna Irina Shayk, na večernjim se događanjima pojavljuje s gotovo identičnim nude make-upom kao i u dnevnim izdanjima. Tijekom dana, ali i navečer, poznata manekenka izgleda kao da gotovo uopće nema šminke. Nude look način šminkanja ističe prirodnu ljepotu žene i na nenametljiv način prikriva nedostatke.

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

 

Irina voli naglašavati svoje deblje i guste obrve koje dodatno naglašavaju njeno lijepo lice, a na kapke najčešće nanosi sjenilo koje je za nijansu ili dvije tamnije od njezine boje kože. Cijeli look upotpunjuju njezine prekrasne, pune usne koje naglašava olovkom u nježno ružičastoj ili smeđoj boji. 

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Povezane teme: šminka, poznati, dnevna šminka, večernja šminka, poznati , stil

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Konturiranje nosa za početnike

Uz ove trikove imat ćeš nos kakav si oduvijek željela...